Privatliv og cookies politik

Denne opdaterede version af vores privatlivs- og cookiespolitik træder i kraft for eksisterende brugere af vores tjenester den 23. maj 2018.

  1. Introduktion

1.1 Vi er forpligtet til at beskytte privatlivets fred for besøgende og kunder på vores websted; i denne politik forklarer vi, hvordan vi vil håndtere dine personoplysninger.

1.2 Denne politik gælder, hvor vi optræder som dataansvarlig med hensyn til dine personlige data; med andre ord, hvor vi bestemmer formålene og midlerne til behandlingen af disse personoplysninger.

1.3 Vi bruger cookies på vores hjemmeside. I det omfang disse cookies ikke er strengt nødvendige for leveringen af vores hjemmeside og tjenester, vil vi bede dig om at give samtykke til vores brug af cookies, når du første gang besøger vores hjemmeside.

1.4 Vores hjemmeside inkorporerer privatlivskontrol, som påvirker, hvordan vi vil behandle dine personlige data. Ved at bruge fortrolighedskontrollerne kan du angive, om du ønsker at modtage direkte markedsføringskommunikation og begrænse offentliggørelsen af dine oplysninger. Du kan få adgang til privatlivskontrol via din konto.

1.5 I denne politik henviser "vi", "os" og "vores" til Passion Connection LTD. For mere information om os, se afsnit 17.

  1. Hvordan vi bruger dine personlige data

2.1 I dette afsnit 2 har vi angivet:

(a) de generelle kategorier af personoplysninger, som vi kan behandle;

(b) i tilfælde af personlige data, som vi ikke har fået direkte fra dig, kilden og specifikke kategorier af disse data;

(c) de formål, som vi kan behandle personoplysninger til; og

d) retsgrundlaget for behandlingen.

2.2 Vi kan behandle data om din brug af vores hjemmeside og tjenester (" brugsdata "). Brugsdataene kan omfatte din IP-adresse, geografiske placering, browsertype og version, operativsystem, henvisningskilde, besøgslængde, sidevisninger og webstedsnavigationsstier samt information om timingen, hyppigheden og mønsteret for din tjenestebrug. Kilden til brugsdataene er vores analytiske sporingssystem. Disse brugsdata kan behandles med det formål at analysere brugen af hjemmesiden og tjenesterne. Retsgrundlaget for denne behandling er vores legitime interesser, nemlig overvågning og forbedring af vores hjemmeside og tjenester.

2.3 Vi kan behandle dine kontodata (" kontodata "). Kontodataene kan omfatte dit navn og din e-mailadresse. Kilden til kontodata er dig eller din arbejdsgiver. Kontodataene kan behandles med det formål at drive vores hjemmeside, levere vores tjenester, sikre sikkerheden af vores hjemmeside og tjenester, vedligeholde sikkerhedskopier af vores databaser og kommunikere med dig. Retsgrundlaget for denne behandling er vores legitime interesser, nemlig korrekt administration af vores hjemmeside og forretning, udførelsen af en kontrakt mellem dig og os og/eller at tage skridt, på din anmodning, for at indgå en sådan kontrakt, ordre.

2.4 Vi behandler muligvis oplysninger, som du lægger op til offentliggørelse på vores hjemmeside eller gennem vores tjenester (" udgivelsesdata "). Offentliggørelsesdataene kan behandles med det formål at muliggøre en sådan offentliggørelse og administrere vores hjemmeside og tjenester. Retsgrundlaget for denne behandling er vores legitime interesser, nemlig korrekt administration af vores hjemmeside og forretning eller udførelsen af en kontrakt mellem dig og os og/eller at tage skridt, på din anmodning, for at indgå en sådan kontrakt, ordre.

2.5 Vi kan behandle oplysninger indeholdt i enhver forespørgsel, du sender til os vedrørende varer og/eller tjenester (" forespørgselsdata "). Forespørgselsdataene kan behandles med det formål at tilbyde, markedsføre og sælge relevante varer og/eller tjenester til dig. Retsgrundlaget for denne behandling er samtykke.

2.6 Vi kan behandle oplysninger vedrørende vores kundeforhold, herunder kundekontaktoplysninger (" kundeforholdsdata "). Kundeforholdsdataene kan omfatte dit navn, din arbejdsgiver, din stillingsbetegnelse eller rolle, dine kontaktoplysninger og information indeholdt i kommunikation mellem os og dig eller din arbejdsgiver. Kilden til kundeforholdsdata er dig eller din arbejdsgiver. Kundeforholdsdataene kan behandles med det formål at administrere vores relationer med kunder, kommunikere med kunder, føre optegnelser over denne kommunikation og promovere vores produkter og tjenester til kunder. Retsgrundlaget for denne behandling er vores legitime interesser, nemlig korrekt forvaltning af vores kundeforhold.

2.7 Vi kan behandle oplysninger vedrørende transaktioner, herunder køb af varer og tjenester, som du indgår med os og/eller via vores hjemmeside, service (" transaktionsdata "). Transaktionsdataene kan omfatte dine kontaktoplysninger, dine kortoplysninger og transaktionsoplysningerne. Transaktionsdataene kan behandles med det formål at levere de købte varer og tjenester og føre korrekte registre over disse transaktioner. Retsgrundlaget for denne behandling er udførelsen af en kontrakt/ordre mellem dig og os og/eller at tage skridt på din anmodning til at indgå en sådan kontrakt/ordre og vores legitime interesser, nemlig korrekt administration af vores hjemmeside og forretning .

2.8 Vi kan behandle oplysninger, som du giver os med det formål at abonnere på vores e-mail-meddelelser og/eller nyhedsbreve (" meddelelsesdata "). Meddelelsesdataene kan blive behandlet med det formål at sende dig de relevante meddelelser og/eller nyhedsbreve. Retsgrundlaget for denne behandling er samtykke eller opfyldelse af en kontrakt mellem dig og os og/eller at tage skridt til på din anmodning at indgå en sådan kontrakt/ordre.

2.9 Vi kan behandle oplysninger indeholdt i eller relateret til enhver kommunikation, som du sender til os (" korrespondancedata "). Korrespondancedataene kan omfatte kommunikationsindholdet og metadataene forbundet med kommunikationen. Vores hjemmeside vil generere de metadata, der er forbundet med kommunikation foretaget ved hjælp af hjemmesidens kontaktformularer. Korrespondancedataene kan blive behandlet med det formål at kommunikere med dig og journalføring. Retsgrundlaget for denne behandling er vores legitime interesser, nemlig korrekt administration af vores hjemmeside og forretning og kommunikation med brugere.

2.10 Nyhedsbrevet indeholder såkaldte tracking pixels. En sporingspixel er en miniaturegrafik, der er indlejret i sådanne e-mails, som sendes i HTML-format for at muliggøre logfiloptagelse og analyse. Dette muliggør en statistisk analyse af succes eller fiasko af online marketingkampagner. Baseret på den indlejrede sporingspixel kan testen se, om og hvornår en e-mail blev åbnet af en registreret, og hvilke links i e-mailen, der blev kaldt frem af de registrerede.

Sådanne persondata indsamlet i sporingspixelerne i nyhedsbrevene opbevares og analyseres af den dataansvarlige for at optimere forsendelsen af nyhedsbrevet, samt for at tilpasse indholdet af fremtidige nyhedsbreve endnu bedre til den registreredes interesser. Disse personoplysninger videregives ikke til tredjemand. Registrerede er til enhver tid berettiget til at tilbagekalde den respektive separate samtykkeerklæring udstedt ved hjælp af dobbelt-opt-in-proceduren. Efter en tilbagekaldelse vil disse personoplysninger blive slettet af den dataansvarlige. The Passion Connection LTD. betragter automatisk en tilbagekaldelse fra modtagelsen af nyhedsbrevet som en tilbagekaldelse.

2.11 Vi kan behandle enhver af dine personoplysninger, der er identificeret i denne politik, hvor det er nødvendigt for at etablere, udøve eller forsvare retskrav, uanset om det er i retssager eller i en administrativ eller udenretslig procedure. Retsgrundlaget for denne behandling er vores legitime interesser, nemlig beskyttelse og hævdelse af vores juridiske rettigheder, dine juridiske rettigheder og andres juridiske rettigheder.

2.12 Vi kan behandle enhver af dine personlige data, der er identificeret i denne politik, hvor det er nødvendigt med det formål at opnå eller opretholde forsikringsdækning, styring af risici eller indhente professionel rådgivning. Retsgrundlaget for denne behandling er vores legitime interesser, nemlig korrekt beskyttelse af vores virksomhed mod risici.

2.13 Ud over de specifikke formål, som vi kan behandle dine personoplysninger til i dette afsnit 2, kan vi også behandle enhver af dine personoplysninger, hvor en sådan behandling er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt, eller i for at beskytte dine vitale interesser eller en anden fysisk persons vitale interesser.

2.14 Vi giver brugerne mulighed for at efterlade individuelle kommentarer til individuelle blogbidrag på en blog, som er på den registeransvarliges hjemmeside. En blog er en webbaseret, offentligt tilgængelig portal, hvorigennem en eller flere personer kaldet bloggere eller webbloggere kan poste artikler eller skrive tanker ned i såkaldte blogindlæg. Blogindlæg kan normalt kommenteres af tredjeparter.

Hvis en registreret efterlader en kommentar på bloggen offentliggjort på denne hjemmeside, gemmes og offentliggøres kommentarerne fra den registrerede også, samt oplysninger om datoen for kommentaren og om brugerens (pseudonym) valgt af den registrerede. . Derudover logges den IP-adresse, som internetudbyderen (ISP) har tildelt den registrerede, også. Denne lagring af IP-adressen sker af sikkerhedsmæssige årsager, og i tilfælde af at den registrerede krænker tredjeparters rettigheder, eller poster ulovligt indhold gennem en given kommentar. Opbevaringen af disse personoplysninger er derfor i den dataansvarliges egen interesse, således at denne kan undskylde i tilfælde af en krænkelse. Disse indsamlede personoplysninger videregives ikke til tredjeparter, medmindre en sådan overførsel er påkrævet ved lov eller tjener formålet med den dataansvarliges forsvar.

Kommentarerne i bloggen kan abonneres på af tredjeparter. Især er der mulighed for, at en kommentator abonnerer på kommentarerne efter sine kommentarer til et bestemt blogindlæg.

Hvis en registreret beslutter sig for at abonnere på muligheden, sender den dataansvarlige en automatisk bekræftelses-e-mail for at kontrollere den dobbelte opt-in-procedure for, om ejeren af den angivne e-mailadresse har besluttet sig for denne mulighed. Muligheden for at abonnere på kommentarer kan opsiges til enhver tid.

  1. Automatiseret beslutningstagning

3.1 Som ansvarlig virksomhed anvender vi ikke automatisk beslutningstagning eller profilering.

  1. Udlevering af dine personlige data til andre

4.1 Vi kan videregive dine personoplysninger til ethvert medlem af vores gruppe af virksomheder (dette betyder vores datterselskaber, vores ultimative holdingselskab og alle dets datterselskaber), i det omfang det er rimeligt nødvendigt for de formål og på det juridiske grundlag, der er angivet i denne politik. Information om vores gruppe af virksomheder kan findes på passconn.com

4.2 Vi kan videregive dine personoplysninger til vores forsikringsselskaber og/eller professionelle rådgivere i det omfang, det er rimeligt nødvendigt med henblik på at opnå eller opretholde forsikringsdækning, styring af risici, opnå professionel rådgivning eller etablering, udøvelse eller forsvar af retskrav, uanset om det er i retten sager eller i en administrativ eller udenretslig procedure.

4.3 Vi kan videregive dine personoplysninger til vores leverandører eller underleverandører, der er identificeret på passconn.com/3do.pdf, i det omfang det er rimeligt nødvendigt for opfyldelsen af en kontrakt mellem dig og os og/eller tage skridt, efter din anmodning, for at indgå en sådan kontrakt, ordre.

4.4 Finansielle transaktioner relateret til vores hjemmeside og tjenester håndteres af vores betalingstjenesteudbydere, f.eks. Paypal, Skrill, Stripe, Tpay, liste på url. Vi deler kun transaktionsdata med vores betalingstjenesteudbydere i det omfang, det er nødvendigt med henblik på at behandle dine betalinger, refundere sådanne betalinger og behandle klager og forespørgsler vedrørende sådanne betalinger og tilbagebetalinger. Du kan finde oplysninger om betalingstjenesteudbydernes privatlivspolitikker og -praksis passconn.com/3po.pdf.

4.5 Vi kan videregive dine forespørgselsdata til en eller flere af de udvalgte tredjepartsleverandører af varer og tjenester, der er identificeret på vores hjemmeside med det formål at sætte dem i stand til at kontakte dig, så de kan tilbyde, markedsføre og sælge relevante varer til dig og/eller tjenester. Hver sådan tredjepart vil fungere som dataansvarlig i forhold til de forespørgselsdata, som vi leverer til den; og når de kontakter dig, vil hver sådan tredjepart give dig en kopi af sin egen privatlivspolitik, som vil regulere den pågældende tredjeparts brug af dine personlige data.

4.6 Ud over de specifikke videregivelser af personoplysninger, der er angivet i dette afsnit 4, kan vi videregive dine personoplysninger, hvor en sådan videregivelse er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt, eller for at beskytte dine vitale interesser eller en anden fysisk persons vitale interesser. Vi kan også videregive dine personoplysninger, hvor en sådan videregivelse er nødvendig for at etablere, udøve eller forsvare retskrav, hvad enten det er under retssager eller i en administrativ eller udenretslig procedure.

  1. Internationale overførsler af dine personlige data

5.1 I dette afsnit 5 giver vi oplysninger om de omstændigheder, hvorunder dine personoplysninger kan overføres til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

5.2 Vi og vores andre koncernselskaber har kontorer og faciliteter i Storbritannien. Europa-Kommissionen har truffet en "beslutning om tilstrækkelighed" med hensyn til databeskyttelseslovene i hvert af disse lande. Overførsler til hvert af disse lande vil blive beskyttet af passende sikkerhedsforanstaltninger, nemlig brugen af standarddatabeskyttelsesklausuler vedtaget eller godkendt af Europa-Kommissionen.

5.3 Hostingfaciliteterne for vores hjemmeside er beliggende i USA, Storbritannien, Tyskland, Japan, Australien, Polen. Europa-Kommissionen har truffet en "beslutning om tilstrækkelighed" med hensyn til databeskyttelseslovene i hvert af disse lande. Overførsler til hvert af disse lande vil blive beskyttet af passende sikkerhedsforanstaltninger, nemlig brugen af standarddatabeskyttelsesklausuler vedtaget eller godkendt af Europa-Kommissionen.

5.4 Du anerkender, at personlige data, som du indsender til offentliggørelse via vores hjemmeside eller tjenester, kan være tilgængelige via internettet rundt om i verden. Vi kan ikke forhindre andres brug eller misbrug af sådanne personlige data.

  1. Opbevaring og sletning af personlige data

6.1 Dette afsnit 6 beskriver vores dataopbevaringspolitikker og -procedure, som er designet til at hjælpe med at sikre, at vi overholder vores juridiske forpligtelser i forhold til opbevaring og sletning af personlige data.

6.2 Personoplysninger, som vi behandler til et eller flere formål, må ikke opbevares i længere tid, end det er nødvendigt til dette formål eller disse formål. Kriterierne, der bruges til at bestemme perioden for opbevaring af personoplysninger, er den respektive lovbestemte opbevaringsperiode. Efter udløbet af denne periode slettes de tilsvarende data rutinemæssigt, så længe det ikke længere er nødvendigt for opfyldelse af kontrakten eller iværksættelse af en kontrakt.

6.5 Uanset de øvrige bestemmelser i dette afsnit 6, kan vi opbevare dine personlige data, hvor en sådan opbevaring er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt, eller for at beskytte dine vitale interesser eller en anden fysisk persons vitale interesser.

  1. Ændringer

7.1 Vi kan opdatere denne politik fra tid til anden ved at offentliggøre en ny version på vores hjemmeside.

7.2 Du bør tjekke denne side lejlighedsvis for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer i denne politik.

7.3 Vi kan underrette dig om væsentlige ændringer af denne politik via e-mail eller via det private beskedsystem på vores hjemmeside.

  1. Dine rettigheder

8.1 I dette afsnit 8 har vi opsummeret de rettigheder, du har i henhold til databeskyttelsesloven. Nogle af rettighederne er komplekse, og ikke alle detaljerne er inkluderet i vores resuméer. Derfor bør du læse de relevante love og vejledninger fra de regulerende myndigheder for at få en fuldstændig forklaring af disse rettigheder.

8.2 Dine hovedrettigheder i henhold til databeskyttelsesloven er:

(a) retten til adgang;

(b) retten til berigtigelse;

(c) retten til sletning;

(d) retten til at begrænse behandlingen;

(e) retten til at gøre indsigelse mod behandling;

(f) retten til dataportabilitet;

g) retten til at klage til en tilsynsmyndighed; og

(h) retten til at trække samtykke tilbage.

8.3 Du har ret til at få bekræftet, hvorvidt vi behandler dine personoplysninger og, hvor vi gør, adgang til personoplysningerne, sammen med visse yderligere oplysninger. Disse yderligere oplysninger omfatter detaljer om formålene med behandlingen, de pågældende kategorier af personoplysninger og modtagerne af personoplysningerne. Forudsat at andres rettigheder og friheder ikke påvirkes, vil vi give dig en kopi af dine personlige data. Det første eksemplar udleveres gratis, men yderligere kopier kan være underlagt et rimeligt gebyr. Du kan få adgang til dine personlige data ved at besøge din konto/profil, når du er logget ind på vores hjemmeside.

8.4 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig berigtiget og, under hensyntagen til formålene med behandlingen, at få udfyldt eventuelle ufuldstændige personoplysninger om dig.

8.5 I nogle tilfælde har du ret til sletning af dine personlige data uden unødig forsinkelse. Disse omstændigheder omfatter: personoplysningerne er ikke længere nødvendige i forhold til de formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden måde behandlet; du trækker samtykket til samtykkebaseret behandling tilbage; du gør indsigelse mod behandlingen i henhold til visse regler i gældende databeskyttelseslovgivning; behandlingen er til direkte markedsføringsformål; og personoplysningerne er blevet behandlet ulovligt. Der er dog undtagelser fra retten til sletning. De generelle undtagelser omfatter, hvor behandling er nødvendig: for at udøve retten til ytrings- og informationsfrihed; for overholdelse af en juridisk forpligtelse; eller til etablering, udøvelse eller forsvar af retskrav.

8.6 I nogle tilfælde har du ret til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger. Disse omstændigheder er: du bestrider nøjagtigheden af de personlige data; behandlingen er ulovlig, men du er imod sletning; vi har ikke længere brug for personoplysningerne med henblik på vores behandling, men du har brug for personoplysninger til etablering, udøvelse eller forsvar af retskrav; og du har gjort indsigelse mod behandlingen i afventning af bekræftelsen af denne indsigelse. Hvor behandlingen er blevet begrænset på dette grundlag, kan vi fortsætte med at opbevare dine personoplysninger. Vi vil dog kun ellers behandle det: med dit samtykke; til etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav; til beskyttelse af en anden fysisk eller juridisk persons rettigheder; eller af hensyn til vigtig offentlig interesse.

8.7 Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger af grunde, der vedrører din særlige situation, men kun i det omfang retsgrundlaget for behandlingen er, at behandlingen er nødvendig for: udførelsen af en opgave udført i den offentlige interesse eller i udøvelsen af enhver officiel myndighed, der er tillagt os; eller formålene med de legitime interesser, der forfølges af os eller af en tredjepart. Hvis du gør en sådan indsigelse, vil vi ophøre med at behandle personoplysningerne, medmindre vi kan påvise tvingende legitime grunde for behandlingen, som tilsidesætter dine interesser, rettigheder og friheder, eller behandlingen er til etablering, udøvelse eller forsvar af retskrav.

8.8 Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål (herunder profilering til direkte markedsføringsformål). Hvis du gør en sådan indsigelse, vil vi ophøre med at behandle dine personoplysninger til dette formål.

8.9 Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger til videnskabelige eller historiske forskningsformål eller statistiske formål af grunde, der vedrører din særlige situation, medmindre behandlingen er nødvendig for udførelsen af en opgave, der udføres af hensyn til offentlighedens interesse.

8.10 I det omfang retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er:

(a) samtykke; eller

(b) at behandlingen er nødvendig for udførelsen af en kontrakt, som du er part i, eller for at tage skridt på din anmodning forud for indgåelse af en kontrakt,

og sådan behandling udføres af automatiserede midler, har du ret til at modtage dine personoplysninger fra os i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Denne ret gælder dog ikke, hvor den ville have en negativ indvirkning på andres rettigheder og friheder.

8.11 Hvis du mener, at vores behandling af dine personoplysninger overtræder databeskyttelseslovgivningen, har du en juridisk ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed med ansvar for databeskyttelse. Du kan gøre det i det EU-medlemsland, hvor du har dit sædvanlige opholdssted, dit arbejdssted eller stedet for den påståede krænkelse.

8.12 I det omfang det juridiske grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dette samtykke tilbage. Tilbagekaldelse vil ikke påvirke lovligheden af behandlingen før tilbagetrækningen.

8.13 Du kan udøve enhver af dine rettigheder i forhold til dine personlige data ved skriftlig meddelelse til os eller kontakte os via kontaktformular, ud over de andre metoder, der er specificeret i dette afsnit 8.

  1. Tredjeparts websteder

9.1 Vores hjemmeside indeholder hyperlinks til og detaljer om tredjeparts hjemmesider.

9.2 Vi har ingen kontrol over og er ikke ansvarlige for tredjeparters privatlivspolitikker og -praksis.

  1. Personlige data om børn

10.1 Vores hjemmeside og tjenester er målrettet personer over 13 år.

10.2 Hvis vi har grund til at tro, at vi opbevarer personoplysninger om en person under denne alder i vores databaser, sletter vi disse personoplysninger.

  1. Opdatering af oplysninger

11.1 Fortæl os venligst, hvis de personlige oplysninger, som vi har om dig, skal rettes eller opdateres.

  1. Om cookies

12.1 En cookie er en fil, der indeholder en identifikator (en streng af bogstaver og tal), der sendes af en webserver til en webbrowser og gemmes af browseren. Identifikationen sendes derefter tilbage til serveren, hver gang browseren anmoder om en side fra serveren.

Mange internetsider og servere bruger cookies. Mange cookies indeholder et såkaldt cookie-id. Et cookie-id er en unik identifikator for cookien. Den består af en tegnstreng, hvorigennem internetsider og servere kan tildeles den specifikke internetbrowser, hvori cookien blev gemt. Dette gør det muligt for besøgte internetsider og servere at adskille den individuelle browser for det pågældende emne fra andre internetbrowsere, der indeholder andre cookies. En specifik internetbrowser kan genkendes og identificeres ved hjælp af det unikke cookie-id.

Gennem brug af cookies kan testen give brugerne af denne hjemmeside mere brugervenlige tjenester, som ikke ville være mulige uden cookie-indstillingen.

Ved hjælp af en cookie kan informationer og tilbud på vores hjemmeside optimeres med brugeren i tankerne. Cookies giver os, som tidligere nævnt, mulighed for at genkende vores hjemmesidebrugere. Formålet med denne anerkendelse er at gøre det nemmere for brugerne at bruge vores hjemmeside. Den hjemmesidebruger, der anvender cookies, skal fx ikke indtaste adgangsdata hver gang hjemmesiden tilgås, fordi denne overtages af hjemmesiden, og cookien gemmes dermed på brugerens computersystem. Et andet eksempel er cookien af en indkøbskurv i en onlinebutik. Netbutikken husker de artikler, som en kunde har lagt i den virtuelle indkøbskurv via en cookie.

Den registrerede kan til enhver tid forhindre indstilling af cookies gennem vores hjemmeside ved hjælp af en tilsvarende indstilling af den anvendte internetbrowser, og kan således permanent nægte indstilling af cookies. Desuden kan allerede indstillede cookies til enhver tid slettes via en internetbrowser eller andre softwareprogrammer. Dette er muligt i alle populære internetbrowsere. Hvis den registrerede deaktiverer indstillingen af cookies i den anvendte internetbrowser, er det ikke sikkert, at alle funktioner på vores hjemmeside er helt brugbare.

12.2 Cookies kan enten være "vedvarende" cookies eller "sessions" cookies: en vedvarende cookie vil blive gemt af en webbrowser og vil forblive gyldig indtil dens fastsatte udløbsdato, medmindre den slettes af brugeren før udløbsdatoen; en sessionscookie vil på den anden side udløbe ved slutningen af brugersessionen, når webbrowseren lukkes.

12.3 Cookies indeholder typisk ingen information, der personligt identificerer en bruger, men personlige oplysninger, som vi gemmer om dig, kan være knyttet til de oplysninger, der er gemt i og hentet fra cookies.

  1. Cookies, som vi bruger

13.1 Vi bruger cookies til følgende formål:

(a) autentificering - vi bruger cookies til at identificere dig, når du besøger vores hjemmeside, og når du navigerer på vores hjemmeside. Cookies brugt til dette formål er: session cookies;

(b) status - vi bruger cookies til at hjælpe os med at afgøre, om du er logget ind på vores hjemmeside;

(c) indkøbskurv - vi bruger cookies til at vedligeholde din indkøbskurvs tilstand, mens du navigerer på vores hjemmeside;

(d) personalisering - vi bruger cookies til at gemme oplysninger om dine præferencer og til at tilpasse vores hjemmeside til dig;

(e) sikkerhed - vi bruger cookies som et element i de sikkerhedsforanstaltninger, der bruges til at beskytte brugerkonti, herunder at forhindre svigagtig brug af loginoplysninger og for at beskytte vores hjemmeside og tjenester generelt;

(f) annoncering - vi bruger cookies til at hjælpe os med at vise annoncer, der vil være relevante for dig;

(g) analyse - vi bruger cookies til at hjælpe os med at analysere brugen og ydeevnen af vores hjemmeside og tjenester; og

(h) cookie-samtykke - vi bruger cookies til at gemme dine præferencer i forhold til brugen af cookies mere generelt.

  1. Cookies brugt af vores tjenesteudbydere

14.1 Vores tjenesteudbydere bruger cookies, og disse cookies kan blive gemt på din computer, når du besøger vores hjemmeside.

14.2 Vi bruger Google Analytics til at analysere brugen af vores hjemmeside. Google Analytics indsamler information om brug af hjemmesiden ved hjælp af cookies. De indsamlede oplysninger vedrørende vores hjemmeside bruges til at lave rapporter om brugen af vores hjemmeside. Googles privatlivspolitik er tilgængelig på: https://www.google.com/policies/privacy/ .

14.3 Vi kan offentliggøre Google AdSense-interessebaserede annoncer på vores websted. Disse er skræddersyet af Google til at afspejle dine interesser. For at bestemme dine interesser vil Google spore din adfærd på vores websted og på andre websteder på tværs af nettet ved hjælp af cookies. Vi udgiver Google AdSense-annoncer på vores hjemmeside. For at bestemme dine interesser vil Google spore din adfærd på vores websted og på andre websteder på tværs af nettet ved hjælp af cookies. Denne adfærdssporing giver Google mulighed for at skræddersy de annoncer, du ser på andre websteder, så de afspejler dine interesser (men vi udgiver ikke interessebaserede annoncer på vores websted). Du kan se, slette eller tilføje interessekategorier knyttet til din browser ved at besøge: https://adssettings.google.com . Du kan også fravælge AdSense-partnernetværkscookien ved at bruge disse indstillinger eller ved at bruge Network Advertising Initiatives fravalgsmekanisme for flere cookies på: http://optout.networkadvertising.org . Disse fravalgsmekanismer bruger dog selv cookies, og hvis du sletter cookies fra din browser, vil dit fravalg ikke blive opretholdt. For at sikre, at et fravalg opretholdes med hensyn til en bestemt browser, kan du overveje at bruge Google-browserplugins, der er tilgængelige på: https://support.google.com/ads/answer/7395996 .

14.4 Vi bruger cookies på sociale medier. Disse cookies bruges, når du deler oplysninger ved hjælp af en knap til deling af sociale medier eller "synes godt om"-knap på vores websted, eller du linker din konto eller interagerer med vores indhold på eller gennem et socialt netværkswebsted såsom Facebook eller Twitter. Det sociale netværk registrerer, at du har gjort dette.

14.5 Vi bruger tjenesteudbydere specificeret på passconn.com/3po.pdf. Disse tjenester bruger cookies til forskellige formål, såsom sociale medier, hele listen som angivet på passconn.com/3po.pdf. Du kan se denne tjenesteudbyders privatlivspolitik på specificeret på passconn.com/3po.pdf.

  1. Håndtering af cookies

15.1 De fleste browsere giver dig mulighed for at nægte at acceptere cookies og at slette cookies. Metoderne til at gøre det varierer fra browser til browser og fra version til version. Du kan dog få opdateret information om blokering og sletning af cookies via disse links:

(a) https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=da (Chrome);

(b) https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences (Firefox);

(c) http://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/ (Opera);

(d) https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);

(e) https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac (Safari); og

(f) https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy (Edge).

Yderligere information om cookies, herunder hvordan du kan se hvilke cookies der er blevet sat på din computer eller mobilenhed, og hvordan du administrerer og sletter dem, kan du besøge www.allaboutcookies.org.

15.2 Blokering af alle cookies vil have en negativ indvirkning på mange websteders anvendelighed.

15.3 Hvis du blokerer for cookies, vil du ikke være i stand til at bruge alle funktionerne på vores hjemmeside, service.

  1. Cookie-præferencer

16.1 Du kan administrere dine præferencer i forbindelse med brugen af cookies på vores hjemmeside. Du kan typisk fjerne eller afvise cookies via dine browserindstillinger. For at gøre dette skal du følge instruktionerne fra din browser (normalt placeret i "indstillinger", "hjælp", "værktøjer" eller "rediger"-faciliteten). Mange browsere er indstillet til at acceptere cookies, indtil du ændrer dine indstillinger.

  1. Vores detaljer

17.1 Denne hjemmeside ejes og drives af Passion Connection LTD.

17.2 Vi er registreret i England og Wales under registreringsnummer 8252252, og vores registrerede kontor er

44 Broadway
London
E15 1XH
Det Forenede Kongerige

17.3 Vores primære forretningssted er

44 Broadway
London
E15 1XH
Storbritannien .

17.4 Du kan kontakte os:

(a) pr. post til ovennævnte postadresse;

(b) ved at bruge vores webstedskontaktformular;

(c) telefonisk, på kontaktnummeret offentliggjort på vores hjemmeside eller

(d) via e-mail ved at bruge den e-mailadresse, der er offentliggjort på vores hjemmeside.

  1. Repræsentant i Den Europæiske Union

18.1 Vores repræsentant i Den Europæiske Union med hensyn til vores forpligtelser i henhold til databeskyttelsesloven er Passion Connection LTD. Passion Connection LTD d/b/a Lucidsamples er dataansvarlig for dine personlige oplysninger med henblik på europæisk databeskyttelseslovgivning. Se sektionen Kontakt os ovenfor for kontaktoplysninger.

Vores EU-repræsentant kan du kontakte påpost .

  1. Databeskyttelsesansvarlig

19.1 Vores databeskyttelsesansvarliges kontaktoplysninger er:post .